En mörkblå sovsäck för barn med två dragkedjor vid huvudet. Insidan av fodret är ljusgrå.
Tjock, varm sovsäck för barn i blått, lämplig för barnvagnar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Tjock, varm sovsäck för barn i blått, lämplig för barnvagnar

1591,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna sovsäck för barn är perfekt för små äventyrare. Den är tillverkad av ett mjukt, tjockt tyg som ger optimal värme och komfort. Den lugnande blå färgen kommer att glädja de yngsta. Den är kompatibel med de flesta barnvagnar, vilket gör den lätt att ta med sig överallt.

Den ergonomiska formen anpassar sig perfekt till ditt barns rörelser, så att det sitter säkert och bekvämt. Dragkedjorna är enkla att använda och ger extra säkerhet.

Den ultimata sovsäcken för barn!

Denna sovsäck för barn är perfekt för kyliga nätter och utflykter med barnvagnen. Den mjuka, lugnande blå färgen ger en färgklick i ditt barns sovrum. Sovsäcken är tillverkad av tjocka, varma material och håller ditt barn varmt och skönt hela natten. Den är också kompatibel med barnvagn så att du kan ta den med dig vart du än går. Sovsäcken har dragkedja för enkel åtkomst och en avtagbar huva för extra bekvämlighet. Det mjuka innerfodret som andas är utformat för att reglera temperaturen och hålla ditt barn torrt och bekvämt. Ditt barn kommer att älska att krypa upp i den här mysiga, varma sovsäcken.
En mörkblå sovsäck för barn med två dragkedjor vid huvudet. Insidan av fodret är ljusgrå.

Perfekt för att hålla ditt barn varmt och bekvämt

Denna sovsäck för barn är perfekt för att hålla ditt barn varmt och bekvämt under de långa nätterna. Sovsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är tjock och varm, men andas tillräckligt för att ditt barn inte ska svettas för mycket. Den mjuka blå färgen är mycket vacker och matchar lätt inredningen i ditt barns sovrum. Den är kompatibel med de flesta barnvagnar, vilket gör den mycket praktisk för familjeutflykter. Inredningen är rymlig och bekväm, så ditt barn kommer att känna sig tryggt när det sover. Dragkedjorna är robusta och enkla att använda, så att du snabbt och enkelt kan ta på och av sovsäcken. Denna sovsäck för barn är ett utmärkt alternativ för att hålla ditt barn varmt och bekvämt under de långa nätterna.

Sovsäck för barn

Slå upp tältet i trädgården, vardagsrummet eller sovrummet och introducera ditt barn till campingens glädjeämnen med vårt urval av sovsäckar för barn. En garanti för varma och sköna nätter, även på semestern.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.