2999-7f0d0d.jpeg
Cykelhjälm med bakljus för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Cykelhjälm med bakljus för barn

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att cykla? Ge dem då denna fina cykelhjälm! En hjälm i sportig stil som ger dem utseendet hos en professionell cyklist. Den robusta barnhjälmen är utrustad med bakljus och håller din pojke eller flicka säker på vägen. Dessutom är den lätt och bekväm att bära.

Barnhjälmen med bakljus är ett viktigt säkerhetstillbehör för små cyklister. Hjälmen har en integrerad LED-lampa som gör det lättare för bilister att se barnen på vägen och ger dem bättre synlighet i mörkret.

Hjälmen är tillverkad av tålig polykarbonat och har ett foder av skum med hög densitet för optimal komfort. Justerbara remmar ger perfekt passform, och ventilationsöppningar håller huvudet svalt under träningen.

Säker och tillförlitlig

Denna cykelhjälm för barn är tillverkad av ett formgjutet PC-skal med EPS-foder. Förutom att ge en behaglig känsla på huvudet kommer den också att skydda ditt barn effektivt vid en eventuell kollision. Cykelhjälm med bakljus för barn är en cykelhjälm som är utrustad med ett bakljus för bättre synlighet för barn på vägen. Hjälmen är tillverkad av slagtålig polykarbonat och har högdensitetsskum för optimal komfort. Hjälmen är justerbar för att passa barnets storlek och har ett justerbart pannband och klämma för säker fastsättning.
2999-acf115.jpeg

Färgglad design

Den viktigaste säkerhetsutrustningen för unga cyklister är naturligtvis cykelhjälmen med bakljus. Denna hjälm är utformad för att ge optimalt skydd för barnets huvud i händelse av en olycka eller fall, samtidigt som den är bekväm och lätt att bära. Hjälmen finns i flera olika storlekar och starka färger för att passa alla smaker och kroppsformer. Den ger optimalt skydd samtidigt som den är bekväm och lätt att bära.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.