Barnspel i trä med färgade pjäser och kort på ett grått bord
Träspel för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Träspel för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett spel för att umgås och tillbringa oförglömliga kvällar med din familj? Vårt träspel för barn, inspirerat av de berömda pusslen, kommer att förvåna både stora och små. Finns i två modeller: en med frukter och den andra med djur. 18 kort med olika kombinationer att göra. Pusslen är tillverkade av trä.

Barnens träspel är en rolig och lärorik leksak som kan användas av barn i alla åldrar. Träleksaken är tillverkad av naturliga, giftfria material, vilket gör den säker och hållbar för barn. Träleksaker för barn är ett utmärkt sätt att hjälpa barn att utveckla sin finmotorik och lära sig nya saker. Barn kan ha roligt i timmar med denna träleksak, och de kan också använda den som ett inlärningsverktyg.

Hitta rätt kombination

Utveckla ditt barns logik och resonemang. De måste hitta rätt kombination för att skapa mönstret på kortet. Och förutom att lära sig kommer de också att ha roligt. Spelet är handgjort av högkvalitativa material. Elementen kan användas som leksaker för spädbarn eller som träningsringar för äldre barn. Detta träspel för barn är ett utmärkt sätt att utveckla koordinationen mellan hand och öga, finmotoriken och kreativiteten.

Ett stimulerande spel

Detta barnspel är tillverkat av naturliga, hållbara material, vilket inte bara gör det miljövänligt, utan också stötsäkert och reptåligt. Träspelet är utformat för att stimulera barnens fantasi och kreativitet samtidigt som det ger en rolig och lärorik upplevelse. De kan lära sig om färger, djur och frukter. De kan också lära sig att räkna antalet föremål på träbrädan. Det är ett intressant, allsidigt spel för småbarn från tidig ålder. Det är också ett bra sätt att tillbringa lite kvalitetstid med dem, samtidigt som de stimuleras.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.