3D-pussel, minnesspel i trä för barn med blå bitar och mönstrade papper
3D-pussel, minnesspel i trä för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

3D-pussel, minnesspel i trä för barn

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Träna dina barns minne och ha roligt på samma gång med vårt speciella bildigenkänningspussel. Dag efter dag kommer de små att utveckla sina färdigheter. Detta pussel kommer att utveckla ditt barns minne. Två färger finns tillgängliga: blå eller röd. Pusslen är tillverkade av trä.

Barn älskar pussel och minnesspel, så varför inte kombinera dem med detta 3D-pussel i trä? Detta pussel är perfekt för barn mellan 3 och 6 år och de kommer att älska utmaningen att rekonstruera de olika formerna. Pusslet består av 16 träbitar, var och en med en unik form. Barnen kommer att ha roligt när de hittar rätt bitar och sätter ihop dem för att skapa de olika formerna. Detta pussel är ett utmärkt sätt att utveckla barns logiska och rumsliga tänkande.

Ett spel som kräver ett bra minne

Låt ditt barn fastna för det här spelet. Det kommer att utveckla deras intelligens och minne, perfekt för förskoleinlärning. Ett perfekt tillfälle för barn att lära sig samtidigt som de har roligt. Barn älskar pussel och minnesspel, så varför inte kombinera dem? 3D-pusslet i trä för barn är ett utmärkt sätt att utveckla deras logik och minne. Spelet består av 16 färgglada träklossar som alla representerar olika djur. Detta spel är perfekt för barn mellan 3 och 6 år.

Ett spel som kombinerar lärande och delaktighet

Detta träpussel är utformat för barn från 3 år och uppåt och är tillverkat av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet. Elementen på korten är olika och var och en representerar ett djur eller föremål, vilket tvingar barnen att använda sitt minne och sin tankeförmåga för att komma ihåg dem. Spelet är enkelt att hantera och kommer att ge ditt barn en härlig stund samtidigt som det lär sig. Och naturligtvis kan du dela dessa stunder med ditt barn också, så att de får en fantastisk tid tillsammans.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.