Supersöt bläckfisk i lila på ett nattduksbord i guld och vitt
Supersöt bläckfisk i plysch
215,0 kr1102,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Supersöt bläckfisk i plysch

215,0 kr1102,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår supersöta bläckfiskplysch kommer säkert att glädja barn i alla åldrar. Den är mjuk och gosig, vilket gör den till den perfekta kramkompisen, och dess klara färger och roliga design gör den till en fantastisk dekoration för barnrum.

Den supersöta bläckfiskplyschen är en perfekt present till både barn och vuxna! Den är tillverkad av mjukt, gosigt tyg, så den är mycket behaglig att röra vid. Dess 8 armar är ledade så att den kan inta en mängd olika roliga positioner.

De svartvita knappögonen ger den en uttrycksfull och charmig blick. Detta gosedjur är en fantastisk följeslagare för både barn och vuxna och kommer att ge dem massor av glädje och lycka!

En mängd olika färger

Denna supersöta bläckfisk är mjuk, gosig och perfekt för barn. Den är en perfekt present för alla tillfällen och kan användas som rumsdekoration. Bläckfiskgosedjuret finns i olika storlekar, från 40 till 80 cm, och finns i en mängd olika färger. Denna bläckfisk är helt enkelt bedårande! Den är tillverkad av högkvalitativa material och är extremt mjuk att ta på. Dess 8 tentakler är perfekta att kramas med, och den är så söt att du inte kommer att vilja lämna den!

Ett förtjusande gosedjur

Den supersöta bläckfisken är en bedårande plyschleksak som kommer att glädja barn och vuxna i alla åldrar. Det mjuka och gosiga gosedjuret är ca 30 cm högt och tillverkat av högkvalitativa material för maximal hållbarhet. Bläckfisken är designad med klara, iögonfallande färger som rosa, lila och blått, vilket gör den lätt att känna igen och rolig att titta på. Den har också åtta mjuka, följsamma tentakler som är perfekta att gosa och klappa med. Det här gosedjuret är inte bara gulligt, det är också mycket praktiskt. Med sina klara färger och mjuka tentakler är den den perfekta följeslagaren för stunder av avkoppling och lek.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.