0-c29bb1.jpeg
Octonauts bläckfiskfigurer med ljus och ljud
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Octonauts bläckfiskfigurer med ljus och ljud

1272,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du ge ditt barn en present som får dem att skrika av glädje? I så fall måste du ta en titt på dessa Octonauts bläckfiskfigurer med ljud och ljus! Dessa söta djurfigurer är perfekta för alla barn som älskar att leka. Med totalt 8 figurer kommer detta set garanterat att ge timmar av skoj.

Den perfekta gåvan

Dina småttingar kommer att älska att leka med Octonauts-figurerna med ljud och ljus. Den söta bläckfisken är perfekt för barn och levereras med 8 figurer för timmar av skoj. Det är en perfekt present för alla tillfällen. Barn kommer att älska att leka med dessa figurer när de utforskar den imaginära havsbotten, skapar spännande berättelser och har kul med sina vänner.
0-1fca66.jpeg

Ett utmärkt val för barn

Octonauts bläckfiskfigurer med ljud och ljus är ett utmärkt val för barn som älskar att utforska undervattensvärlden. Figurerna är utformade för att se ut som bläckfiskar, med sina böljande tentakler och stora, uttrycksfulla ögon. Varje figur är utrustad med ljud- och ljusfunktioner som ger spelet en extra dimension. Ljuden från figurerna är realistiska och uppslukande och skapar en autentisk undervattensatmosfär. De blinkande lamporna ger också en touch av magi och får bläckfiskarnas klara färger att lysa i mörkret.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.