Sudoku i vitt trä för barn med färgade geometriska former
Sudoku i trä för barn
340,0 kr454,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Sudoku i trä för barn

340,0 kr454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Låt ditt barn förföras av barnversionen av Sudoku. Ett ögonblick som kommer att väcka minnen hos ditt barn. En rolig inlärningssession väntar dem. En idealisk övning från en mycket ung ålder för att utveckla sina färdigheter.

Sudoku i trä för barn Sudoku är ett logikspel som är mycket populärt över hela världen. Det går ut på att lösa sifferrutor, där varje ruta måste innehålla ett unikt tal från 1 till 9. Målet med spelet är att fylla alla rutor i rutnätet med siffror från 1 till 9, med respekt för vissa regler.

Detta Sudoku i trä för barn är ett utmärkt sätt att utveckla logik och koncentration. Det är tillverkat av naturliga, miljövänliga material, vilket gör det helt säkert för barn. Spelbrädet är tillverkat av massivt trä, medan spelpjäserna är tillverkade av bokträ.

Sudoku för nybörjare

Låt ditt barn återuppleva dina bästa sudokuögonblick med vår barnversion. Den är tillverkad i trä och levereras med en bricka och 16 kort att placera ut. Ett utmärkt sätt att utveckla ditt barns förmåga att känna igen former och tänka. Sudoku i trä för barn är ett utmärkt sätt att utveckla logik och kritiskt tänkande hos små barn. Detta brädspel i massivt trä är handgjort av högkvalitativa material. Siffrorna är snidade i träet och målade för hand, vilket ger dem ett unikt och attraktivt utseende. Spelbrädet är dessutom lätt och portabelt, vilket gör det enkelt att bära med sig när du är ute och rör på dig.

Roligt och lärorikt!

Wooden Sudoku för barn är ett roligt och pedagogiskt spel som hjälper barn att utveckla sina logiska resonemang och sitt kritiska tänkande. Spelet är tillverkat av högkvalitativa material, inklusive naturligt trä, vilket gör det hållbart och slitstarkt. Sudoku i trä för barn innehåller en spelplan med nio kvadratiska rutor, var och en indelad i nio mindre rutor. Det finns också nio färgade träbitar, var och en med ett nummer från 1 till 9. Målet med spelet är att fylla i varje ruta i rutnätet med de saknade siffrorna och se till att det inte finns några dubbletter i varje rad, kolumn eller ruta. Detta spel är tillverkat av högkvalitativa material och är hållbart, slitstarkt och lätt att transportera.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.