Geometriska träfigurer för barn med vitt snöre
Geometriska former i trä för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Geometriska former i trä för barn

568,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det här kan bli ditt barns första present, och det kommer att skapa ett vackert trähalsband omgivet av geometriska former. Låt ditt barns kreativitet tala för sig själv, och låt din fantasi överraska dig. Samtidigt hjälper detta spel dem att utveckla sin koncentrationsförmåga och sin förståelse för geometriska former.

Geometriska träformer för barn är ett utmärkt sätt att lära sig om olika geometriska former. Barnen kan lära sig att identifiera dem och klassificera dem efter deras egenskaper. Detta spel är också ett utmärkt sätt att utveckla finmotoriken och rörelsekoordinationen. Barn kan roa sig med att manipulera de olika delarna i spelet för att skapa geometriska former. De kan också lära sig hur man reproducerar dem på papper. Detta spel är ett utmärkt pedagogiskt verktyg för små barn.

Former i slutet av ett rep

En leksak för att upptäcka geometriska former. Den är tillverkad av trä och levereras med en bomullspåse. Inuti finns ett dussin geometriska former, inklusive de viktigaste som triangeln och kvadraten, samt mer komplexa som hjärtat och stjärnan. Geometriska former i trä för barn är ett roligt och pedagogiskt spel som hjälper småbarn att lära sig om olika geometriska former. Spelet består av 10 färgade träbitar som var och en representerar en annan geometrisk form: kvadrat, rektangel, cirkel, triangel, romb osv. Barnen måste matcha varje form med rätt bild på spelplanen. Detta spel är ett utmärkt sätt att lära sig om geometriska former på ett roligt och interaktivt sätt.

Perfekt för ditt barn!

Geometriska former i trä för barn är en rolig, pedagogisk leksak som låter små barn upptäcka olika geometriska former samtidigt som de har roligt. Spelet består av en träbräda med flera hål i olika former och träbitar i olika färger och former som måste sättas in i de motsvarande hålen. Träbitarna är tillverkade av högkvalitativa material, vilket gör dem hållbara och slitstarka. Kort sagt är det geometriska träformsspelet för barn en pedagogisk, rolig och hållbar leksak som stimulerar barns kreativitet, fantasi, koordination mellan hand och öga och finmotorik, samtidigt som den lär dem att känna igen olika geometriska former.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.