-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Star Wars Darth Vader actionfigur

340,0 kr

Slut i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår Star Wars-figur av den store och berömde Darth Vader, den största skurken i denna berömda film. Denna figur kan placeras i olika positioner för att passa din smak och har också ett välkänt rött svärd. Om du känner någon som är ett fan av filmen kan du passa på att överraska dem.

Star Wars Darth Vader-figurinen är en officiell produkt från Star Wars-serien. Den föreställer den berömda fiktiva karaktären Darth Vader, en Sith-lord och före detta Jedi-riddare som tjänade det galaktiska imperiet i dess kamp mot rebellerna.

Figuren är tillverkad av styv plast och är ca 15 cm lång. Den levereras med en bas för att hålla den upprätt. Detaljerna i Darth Vaders ansikte och dräkt är perfekt återgivna, vilket gör detta till en idealisk produkt för fans av Star Wars-sagan.

Byggstenar

Dessa figurer är tillverkade av byggklossar och är ett utmärkt tillfälle att skapa en Star Wars-samling, trots allt är det en av de mest kända filmerna genom tiderna.
Star Wars Darth Vader-figuren är en utmärkt produkt för fans av sagan. Den är vackert utformad och mycket detaljerad. Darth Vader-fans kommer att älska den här figuren!

32445-101620.jpeg

Ett måste för samlare

Star Wars Darth Vader-figurinen är ett måste-ha samlarobjekt för alla fans av den intergalaktiska sagan.
Denna figur är en trogen kopia av den berömda emblematiska karaktären från Star Wars-universumet, Sith Lord Darth Vader. Figuren mäter ca 30 cm i höjd och är tillverkad av högkvalitativ PVC för maximal hållbarhet.
Den är handmålad med otroliga detaljer som är en hyllning till Darth Vaders ursprungliga design i filmerna. Figuren avbildas i sin karakteristiska svarta rustning, andningshjälm och flytande cape.
Med sin otroliga detaljrikedom, dynamiska pose och exceptionella byggkvalitet är den här figuren ett måste för alla Star Wars-samlare.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.