Skruvmutterleksak i trä för barn
Skruvmutterleksak i trä för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Skruvmutterleksak i trä för barn

227,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Om du letar efter ett sätt att dela din passion för att bygga med ditt barn, då är vår trämutterleksak för barn precis vad du behöver. Ett ögonblick av ren lycka väntar dig och ditt barn när ni stärker ert band.

Skruvmutterleksaken i trä för barn är en rolig och pedagogisk leksak. Den är tillverkad av högkvalitativt trä, vilket gör den hållbar och säker för barn. Leksaken kan hjälpa barn att lära sig färger, former och siffror. Barn kan också utveckla sin finmotorik genom att manipulera leksaken.

Leksaken till en framtida mekaniker

Träna ditt barns förmåga att känna igen former med vår nya skruvmutterleksak. Leksaken är tillverkad av trä och har 3 delar: 3 muttrar och 3 skruvar. Du kommer att ha roligt när du delar den med ditt barn. Denna skruvmutterleksak i trä är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin finmotorik. Den är tillverkad av naturliga, giftfria material, vilket gör den säker och hållbar. Barn kan använda den för att lära sig att manipulera föremål och utveckla sin koordination mellan hand och öga. Denna leksak är också ett bra sätt att hjälpa dem att utveckla sin kreativitet och fantasi.
Skruvmutterleksak i trä för barn

Roligt och stimulerande!

Skruvmutterleksaken i trä för barn är ett roligt, pedagogiskt spel som stimulerar barnens kreativitet och fantasi. Leksaken är tillverkad av högkvalitativt naturligt trä, vilket gör den säker och hållbar för barn. Leksaken består av en trämutter och en skruv som kan skruvas ihop och lossas. Barn kan lära sig att använda händerna för att manipulera föremål och utveckla koordinationen mellan hand och öga. Leksakens design är enkel men effektiv, med en mjuk textur som är behaglig att ta på.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.