Färgglada träklossar för barn
Färgglada träklossar för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Färgglada träklossar för barn

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ett spel som hjälper ditt barn att utveckla färdigheter som färgigenkänning. Vårt spel med färgade kuber kommer att hålla dem sysselsatta under lång tid, och deras gränslösa fantasi kommer att skapa strukturer som kan överraska dig.

Detta färgglada spel med träklossar för barn består av sex klossar i olika färger. Barnen kan stapla dem, stapla dem och stapla dem för att skapa imponerande strukturer! Träklossarna är tillverkade av högkvalitativt massivt trä, vilket gör dem extremt hållbara. De färgglada träklossarna för barn är ett utmärkt sätt att hjälpa barn att utveckla sin finmotorik och lära sig att arbeta tillsammans.

Kuber som ger färg

Ditt barns fantasi kommer att flöda med våra färgglada träklossar. De är tillverkade av trä och finns i en rad olika färger: orange, lila, grön… Spelet består av 100 kuber, tillräckligt för att hålla ditt barn sysselsatt i timmar. Barn älskar färgglada träklossar! Det här spelet är perfekt för att lära sig räkna, addera och subtrahera. Klossarna är tillverkade av massivt trä och handmålade i klara färger. De är lätta att hantera och stapla. Spelet levereras i en vacker låda.

Perfekt för ditt barn!

Det färgglada träklossspelet för barn är ett roligt, pedagogiskt spel som hjälper barn att utveckla sin kreativitet, finmotorik och problemlösningsförmåga. Spelet består av en uppsättning träklossar i olika storlekar och klara färger, som kan staplas, sättas ihop och kombineras på olika sätt för att skapa olika former och strukturer. Kuberna är tillverkade av högkvalitativt trä, vilket gör dem hållbara och slitstarka. De rundade kanterna skyddar barnen när de leker med kuberna. De ljusa, attraktiva färgerna på kuberna stimulerar barnens fantasi och uppmuntrar dem att utforska och experimentera.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.