Vitt och rött Star Wars-skepp att bygga
Star Wars-skepp att bygga
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Star Wars-skepp att bygga

1647,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är en fantastisk låda komplett med Lego-bitar av ett Star Wars-skepp att bygga. I själva verket är det republikens helikopter gunship. Lådan innehåller 1175 bitar, vilket kommer att hålla dig upptagen ett tag. Här är ett utmärkt tillfälle att tillbringa lite tid med ditt barn och montera detta fantastiska skepp och sedan leka med det!

Detta Star Wars-skepp att bygga är perfekt för fans av sagan! Det är lätt att montera och dekorera och kommer att bli det perfekta tillskottet till din Star Wars-leksakssamling. Skeppet är också en utmärkt present till barn som älskar science fiction-filmer.

Dockorna ingår.

Helikopter att bygga

För ditt barn som älskar att bygga, läsa en ritning och sedan leka med sitt verk finns här ett Star Wars-skepp att bygga. Även för dem som inte vet något om Star Wars kommer det här skeppet att ge upphov till fantastiska fantasiberättelser! Upptäck nöjet med att bygga ditt eget Star Wars-skepp med denna byggsats. Satsen innehåller allt du behöver för att montera ett autentiskt Star Wars-skepp, inklusive de delar som krävs för att få det att flyga. När du har monterat ditt skepp kan du använda det för att spela rymdstridsspel eller bara beundra det i din bokhylla. Den här byggsatsen är den perfekta presenten till Star Wars-fans i alla åldrar.
Vitt och rött Star Wars-skepp att bygga
36008-6a909d.jpeg

En otroligt spännande leksak för fans

Star Wars skepp att bygga är en otroligt spännande leksak för fans av den intergalaktiska sagan. Den här produkten är perfekt för barn och vuxna som gillar att bygga saker med sina händer och som brinner för Star Wars-universumet. Skeppet levereras som en byggsats, vilket innebär att du måste montera alla delar själv. Det kan verka skrämmande till en början, men oroa dig inte – instruktionerna är tydliga och lätta att följa, och du behöver inga specialverktyg för att göra det. När du har byggt klart skeppet kommer du att häpna över dess imponerande storlek och minutiösa detaljer.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.