R2D2-robot att bygga med vita och blå Lego-klossar
R2D2 robot att bygga med klossar för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

R2D2 robot att bygga med klossar för barn

2216,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vi presenterar denna fantastiska kompletta låda med R2D2 Robot att bygga med klossar för barn.

Han är en av favoritrobotarna från Star Wars-sagan. Lådan innehåller 2314 delar, vilket kommer att hålla dig och ditt barn sysselsatta i flera dagar med att montera den. Ett fantastiskt föremål att leka med efteråt !

Roboten R2D2

R2D2-roboten att bygga med klossar för barn är ledad och kan röra sig framåt och vrida på huvudet.
Det är en fantastisk leksak för dig och ditt barn att leka med och återskapa Star Wars-berättelsen.
R2D2-roboten är en interaktiv leksak för barn som hjälper dem att lära sig konstruktion och kodning. Den är byggd av byggklossar och kan programmeras för att utföra olika uppgifter. Barn kan lära sig att bygga den och programmera den att göra vad de vill.

R2D2-robot att bygga med vita och blå Lego-klossar

En spännande leksak

R2D2 byggrobot med klossar för barn är en spännande leksak som låter unga byggare skapa sin egen version av den berömda Star Wars-roboten.
Byggsatsen innehåller hundratals färgglada, hållbara klossar som kan sättas ihop för att skapa en detaljerad modell av R2D2. Byggprocessen är rolig och utmanande och ger barnen en praktisk upplevelse som uppmuntrar kreativitet och utveckling av problemlösningsförmåga.
Steg-för-steg-instruktionerna är lätta att följa och gör att barnen kan bygga sin robot med självförtroende. När R2D2 Robot byggbar med klossar för barn är färdig är den en imponerande leksak som kan användas för lek eller visas upp som ett samlarobjekt.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.