22443-e4d175.jpeg
Kub labyrint
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Kub labyrint

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår 6-sidiga kublabyrint är en originell idé till jul- och födelsedagspresenter till barn. Det är ett kreativt 3D-spel där målet är att få en boll till andra sidan av den motsatta ytan. Bollen kan också passera genom varje sida av kuben.

Cube Maze är ett mycket populärt brädspel för barn. Målet med spelet är att få ut den lilla bollen ur labyrinten genom att skjuta kuberna. Detta spel är perfekt för barn eftersom det utvecklar deras finmotorik och logik.

Med det här spelet kan ditt barn lära sig att utvecklas.

Den magiska labyrinten!

Denna magiska kublabyrint i 3D är en utmärkt present till barn. Det är ett avkopplande spel som stimulerar koordinationen mellan hand och öga. Den finns i 4 färger så att hela familjen kan roa sig med att spela spelet så snabbt som möjligt. Kublabyrinten är ett mycket populärt brädspel bland barn. Målet med spelet är att ta sig ut ur labyrinten genom att rotera kuberna för att skapa en väg. Detta spel är perfekt för barn eftersom det utvecklar deras logik och känsla för riktning.
22443-ec9fd9.jpeg
22443-439f0a.jpeg

Ett spännande pusselspel

Kublabyrinten är ett spännande pusselspel som erbjuder timmar av kul och stimulerande utmaningar. Denna massiva träkub är utformad med en komplex struktur av korridorer och väggar, vilket skapar en unik tredimensionell labyrint som kräver tålamod, koncentration och fingerfärdighet för att lösa. Målet med spelet är enkelt: navigera en liten kula genom labyrinten tills du når utgången. Det kan dock vara svårare än det ser ut, eftersom det finns många hinder och vägarna kan verka återvändsgränder. Spelarna måste använda sin hjärna och sitt strategiska tänkande för att hitta den kortaste vägen och undvika de fällor som ligger i vägen.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.