Färgglatt pussel i trä för barn på ett träbord
Pedagogiskt träpussel för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Pedagogiskt träpussel för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Låt dig och ditt barn förföras av vårt utbud av pedagogiska leksaker. Det första svåra valet kommer att vara vilket av dessa pussel du ska välja. Olika djur finns tillgängliga, för en rolig stund av delning mellan dig och ditt barn.

Det pedagogiska träpusslet för barn är en högkvalitativ produkt som är utformad för att hjälpa barn att utveckla sin finmotorik, koordination mellan hand och öga och problemlösningsförmåga. Pusslet är tillverkat av naturligt, hållbart och giftfritt trä och passar perfekt för barn i alla åldrar.

Pusslet består av flera färgglada träbitar som måste sättas ihop för att bilda en komplett bild.

Ett roligt och underhållande pussel

Ett djurformat pussel som håller ditt barn sällskap. Låt dem utveckla sin förmåga att skilja på former och färger tack vare vår pedagogiska träleksak. 4 modeller väntar på dig för mer variation och skoj. Den erbjuder en rolig och stimulerande inlärningsupplevelse samtidigt som den utvecklar de grundläggande färdigheter som barn behöver för att lyckas i livet.

Ett roligt inlärningsspel

Det pedagogiska träpusslet för barn är ett roligt inlärningsspel som hjälper barn att utveckla sin finmotorik, koordination mellan öga och hand, form- och färgigenkänning samt problemlösning. Pusslet är tillverkat av högkvalitativa naturmaterial, t.ex. massivt trä, som är giftfria och miljövänliga. Pusslet består av flera färgglada träbitar som föreställer djur, geometriska former eller vardagsföremål. Varje bit har en unik form som motsvarar en specifik plats på spelbrädet. Barnen måste hitta rätt plats för varje bit genom att använda sin observations- och tankeförmåga

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.