Kreativt och komplext geometriskt 3D-pussel för barn i form av en kvadrat
Kreativt och komplext geometriskt 3D-pussel för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Kreativt och komplext geometriskt 3D-pussel för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vårt nya sortiment av pussel. Finns i två färger, en transparent och en färgad. Rekommenderas för barn från 12 år och uppåt. Det kommer garanterat att utmana ditt tänkande.

Detta geometriska 3D-pussel är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin kreativitet och fantasi. Det består av olika geometriska former som passar perfekt ihop. Pusslet är roligt att lägga och hjälper barn att utveckla sin finmotorik.

Det kreativa och komplexa geometriska 3D-pusslet för barn är ett roligt byggspel. Det ger barnen möjlighet att utveckla sin fantasi och kreativitet samtidigt som de har roligt. Pusslet består av olika geometriska former som passar perfekt ihop. Barnen kan skapa olika strukturer och figurer i 3D. Detta pussel är perfekt för barn från 3 år och uppåt.

Ett komplext pussel

Ett pussel som utmanar hjärnan. Ett pussel för äldre barn för ännu mer inlärning. Ditt barn kommer att sättas på prov med de olika kombinationer som ska göras. Det kreativa och komplexa geometriska 3D-pusslet för barn är en pedagogisk leksak som hjälper barn att utveckla sin intelligens och kreativitet. Det består av flera färgglada geometriska bitar som passar perfekt ihop. Denna leksak är mycket rolig och stimulerande för barn och hjälper dem att lära sig om former och färger samtidigt som de har roligt.
Kreativt och komplext geometriskt 3D-pussel för barn i form av en kvadrat

Färgglatt pussel

Det kreativa och komplexa geometriska 3D-pusslet för barn är ett pedagogiskt spel som låter ditt barn utveckla sin logik, kreativitet och fingerfärdighet. Varje pusselbit är noggrant utformad för att ge en unik och stimulerande spelupplevelse. Formerna är varierade och komplexa, vilket gör spelet svårare och intressantare för barn som letar efter en utmaning. Pusslet är också mycket estetiskt tilltalande. De klara färgerna och geometriska mönstren ger en modern och sofistikerad touch till detta traditionella spel. Ditt barn kommer att vara stolt över att visa upp sin skapelse för vänner och familj.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.