3D-träpussel för bebisar med färgglada djurfigurer i trä framför en färgglad vägg
3D-pussel i trä för spädbarn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

3D-pussel i trä för spädbarn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Uggla, elefant, krabba….. ditt barn kommer att vara vilse för ord! Vår samling av djurpussel hjälper dina småttingar att upptäcka former och färger samtidigt som de har roligt. De finns i en rad olika modeller, från djur till båtar och flygplan – valet är ditt. Alla pussel är tillverkade av trä, vilket gör dem till den perfekta presenten till ditt barn.

3D-träpussel för bebisar är en rolig och lärorik leksak som hjälper ditt barn att utveckla finmotorik och kreativitet. Detta träpussel består av 9 bitar i form av färgglada kuber. Varje kub har en bokstav i alfabetet, en siffra eller ett djur målat på ena sidan. Ditt barn måste sätta ihop kuberna för att bilda ord, meningar eller djur. Detta träpussel är ett utmärkt sätt för ditt barn att utveckla sina språkliga och matematiska färdigheter samtidigt som de har roligt.

Upptäcka träleksaker

Låt dig förtrollas av dessa träpussel för dina barn. De kommer att forma djur och samtidigt upptäcka hur roligt det är med pussel. Precis vad som behövs för att hålla dem roade under de första åren. 3D-träpussel för bebisar är en rolig och lärorik leksak. Det är tillverkat av naturligt trä, vilket gör det säkert och giftfritt för barn. Träpussel hjälper till att utveckla barnens finmotorik, logik och kreativitet. De är också ett bra sätt att tillbringa tid tillsammans som familj. 3D-träpussel för bebisar är en perfekt leksak för barn i åldern 18 månader till 3 år.

Ett roligt spel att ta med sig överallt

Detta träpussel är en rolig och pedagogisk leksak som hjälper små barn att utveckla sin finmotorik, koordination mellan hand och öga och sin problemlösningsförmåga. Pusslet består av flera färgglada träbitar som passar ihop för att bilda en form. Dessa bitar måste placeras i en träskiva som rymmer alla bitar. De klara färgerna och de roliga mönstren drar till sig barnets uppmärksamhet och stimulerar dess nyfikenhet. Genom att leka med pusslet utvecklar barnet sin kreativitet och fantasi samtidigt som det bygger upp sitt självförtroende. 3D-träpusslet är lätt att förvara och transportera och passar perfekt för bilresor eller utflykter till parken.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.