Antistressleksak för barn, i pokeball-stil, med pikachu-motiv
Pop-it Pokémon- Antistressleksak för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pop-it Pokémon- Antistressleksak för barn

136,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ge ditt barn en pop-it dekorerad med deras favorittecknad film: Pokémons!

Det är DEN ultratrendiga leksaken som just nu är i ropet på lekplatserna…
Tack vare denna leksak kommer ditt barn att ha mer att göra och vara mer avslappnat, men framför allt kommer det att vara stolt över att visa upp den för sina vänner, för hittills har Pokémon pop-it-leksaker varit mycket sällsynta, precis som Pokémons!

Pokémon Pop-it är en antistressleksak för barn. Den är tillverkad av mjuka, hållbara material, vilket gör den perfekt för små händer. Leksaken består av en luftfylld gummiballong och en plastring. När du trycker på bollen ger den ifrån sig ett karakteristiskt ljud som lugnar nerver och spänningar. Barn kommer att älska att leka med denna söta och roliga leksak, samtidigt som de utvecklar sin koordination och finmotorik.

📣 SPECIALERBJUDANDE: Den tredje är GRATIS med koden POKEMON1!

En leksak lika sällsynt som Pokémon!

Hans vänner kommer säkert att fråga var han har fått den ifrån! För även om denna välkända leksak är på modet just nu, har ingen ännu gått på jakt efter en Pokémon pop-it. Så gör ditt barn till den bästa tränare det kan bli, och ge det en leksak som hjälper det att slappna av och gör det lyckligt med sin favorit-Pokémon! Pokémon Pop-it är en stressavlastande leksak för barn som låter dem släppa stress och ångest samtidigt som de har roligt. Pokémon Pop-it är en slitstark och rolig leksak som hjälper ditt barn att släppa stress och ångest samtidigt som det har roligt.

En antistressleksak för barn

Pokémon Pop-it är en antistressleksak för barn som erbjuder en unik och lugnande sensorisk upplevelse. Leksaken är utformad för att hjälpa barn att slappna av, koncentrera sig och ha roligt samtidigt som deras kreativitet stimuleras. Pokémon Pop-it är tillverkad av högkvalitativt silikon, vilket gör den hållbar och lätt att rengöra. Den erbjuder en unik sensorisk upplevelse som hjälper barn att slappna av, koncentrera sig och ha roligt samtidigt som de stimulerar sin kreativitet. Det är ett utmärkt val för Pokémon-fans och för alla barn som behöver ha lite roligt

Inte bara roligt, utan också bra för barns utveckling...

Denna Pokéball-formade pop-it är inte bara rolig och avstressande, den är också mycket bra för ditt barns välbefinnande. Med denna antistressleksak kan du trycka in de små bollarna (vilket är jättekul) och sedan vända på den för att göra det om och om igen! Dessutom är den sensoriska och auditiva effekten som leksaken har när du använder den verkligen tillfredsställande (och även för vuxna)! Klämleksaker har också fördelen att de utvecklar barns intelligens. De tränar resonemangsförmågan och den intellektuella aritmetiken. Denna leksak är mjuk att ta på, slitstark och lätt att rengöra, och är utformad för användning utan måttlighet! Så vänta inte längre och ge ditt barn en leksak som är hälsosam för deras utveckling och framför allt väldigt rolig! Flera barn hemma? Ingen anledning att vara avundsjuk! Lägg 3 i korgen, så är den tredje GRATIS med koden POKEMON1!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.