Pokémon mikrobyggklossar med figurer
Pokémon mikrobyggklossar – Byggspel för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pokémon mikrobyggklossar – Byggspel för barn

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett pedagogiskt spel för ditt barn som älskar Pokémons värld?

Vårt Pokémon-byggset i LEGO-stil är den perfekta presenten till ditt lilla barn!

Vem, ung som gammal, har inte fängslats av denna magiska värld full av bedårande små magiska varelser?

Så tillbringa lite härlig tid med att bygga dina egna Pokémons med ditt barn, samtidigt som du utvecklar deras mentala förmåga!

Mer än bara ett spel... en hel värld!

Lär ditt barn att koncentrera sig med ett spel som de kommer att älska… Pokémons! Vilket barn älskar inte dessa bedårande små varelser? Detta Pokémon-byggset för barn är fyllt med magiska krafter och kommer att göra dem galna av glädje när de ser det och inser att det är deras favorit-Pokémon! Han kommer inte att vilja slösa bort en minut utan kommer att ägna all sin tid åt att bygga sin favorit-Pokémon! Men det är utan att räkna med mammas och pappas hjälp… Du kan hjälpa till under de första ögonblicken, så att du kan ha trevligt med ditt barn och stärka era band, och sedan lämna dem att ha roligt på egen hand samtidigt som de förbättrar sina intellektuella färdigheter!

Ett spännande byggspel för barn

Pokémon mikrobyggklossar är ett spännande byggspel för barn som älskar Pokémon-figurer. Detta byggspel är utformat för att hjälpa barn att utveckla sin kreativitet, sitt tålamod och sin fingerfärdighet samtidigt som de har roligt. Klossarna är mikroskopiska, vilket innebär att de är mindre än traditionella byggklossar, vilket gör byggprocessen mer utmanande och stimulerande. Barnen kan följa instruktionerna för att bygga Pokémon-figurerna eller använda sin fantasi för att skapa sina egna unika mönster.

Bli den bästa tränaren!

Det är ingen tvekan om saken: med detta Pokémon-byggspel kommer du att bli den bästa Pokémon-tränaren genom tiderna! Att bygga din egen Pokémon är otroligt givande för dig och dina barn! Som gåva eller till dig själv, detta fantastiska byggspel är en fröjd för både unga och gamla. Ta dig an utmaningen och starta ditt nya uppdrag idag! Pssst... Har du fått upp ögonen för några Pokémon? Lägg 3 i din korg, och den tredje är GRATIS med koden POKEMON2! Så sätt igång och fånga dem alla!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.