-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Återfödd docka i mjuk silikon för barn

681,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Våra reborn-dockor i mjuk silikon är perfekta för att följa med ditt barn under hans eller hennes första nätter, tack vare deras struktur och ädla material. De finns i två färger (rosa och blå). Fridfulla nätter väntar.

Den mjuka silikon reborn-dockan för barn är en docka av högsta kvalitet. Den är tillverkad av högkvalitativt silikon och är mycket mjuk att ta på. Hennes hud är mycket realistisk och hon har vackra blå ögon. Hon är också mycket lätt och enkel att bära. Denna docka är perfekt för barn eftersom den är mycket säker och inte innehåller några skadliga kemikalier. Den är också allergivänlig och orsakar inte hudirritation.

Meunier sover lugnt och stilla

Den här söta lilla bebisen sover lugnt och är ett utmärkt sällskap för barn i vardagen. Dockan kan användas för att trösta barn som har svårt att somna. Den hjälper dem att utveckla självständighet från tidig ålder.
Dockan är en kopia av en baby i mjuk silikon, vilket gör den mycket mjuk att ta på. Den har en kropp av tyg och är ca 50 cm hög. Reborn-dockor är mycket populära leksaker bland barn, eftersom de låter dem ta hand om en virtuell bebis.

Tillverkad av högkvalitativa material

Reborn-dockan i mjukt silikon för barn är en exceptionell leksak som erbjuder en unik och realistisk lekupplevelse.
Dockan är tillverkad av högkvalitativa material, inklusive mjukt silikon, som ger den en mjuk och behaglig konsistens. Den är utformad för att likna en riktig baby, med små detaljer som veck och rynkor i huden, silkesmjukt hår och till och med finger- och tånaglar.
Den återfödda dockan i mjukt silikon är perfekt för barn som gillar att leka mamma eller pappa. Den kan användas för att hjälpa barn att utveckla sin fantasi, kreativitet och känslomässiga känslighet.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.