Söt afrikansk barndocka
Söt docka för barn
454,0 kr568,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Söt docka för barn

454,0 kr568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår söta docka, 100 % handgjord och av högsta kvalitet. Hon kommer utan kläder, men har massor av dolda egenskaper: hon kan sitta upp och ligga ner. Hon finns i vitt och svart.

Denna söta docka är tillverkad av högkvalitativa material och är säker och giftfri för barn. Dockans ögon är gjorda av plast, så de skadar inte barns ögon. Dockan har långt silkeslent hår så att barn kan leka med den. Dockan är mycket mjuk att ta på, perfekt för barn att gosa med. Dockan är klädd i en elegant rosa klänning. Barn kommer att älska denna söta docka.

Lär dig dina första ord

Denna docka är tillverkad av silikon, ett material som är mycket behagligt att ta på. Hon ser ut precis som en riktig baby, med ett glatt ansikte och vackra ögon. Barnet kommer att lära sig sina första ord med denna perfekta nya vän att krama och älska. Små flickor älskar dockor och den här är särskilt fin! Hon har långt silkeslent hår och en vacker klänning med tryck. Barnen kan ta med sig henne vart de än går och ha roligt när de låtsas ta hand om henne. Den här dockan är ett bra sätt för barn att lära sig om ansvar och utveckla sin fantasi.
Söt afrikansk barndocka

En bedårande och charmig leksak

Den söta barndockan är en förtjusande och charmig leksak som kommer att tilltala alla små barn. Dockan är tillverkad av högkvalitativa material som gör den hållbar och stöttålig. Den är också mycket mjuk att ta på, vilket gör det till ett nöje att krama den. Dockan är ca 30 cm lång och klädd i en vacker, färgglad klänning. Håret är snyggt uppsatt och ansiktet är målat i ljusa, attraktiva färger. Dockans ögon är stora och uttrycksfulla, vilket ger intryck av att hon alltid är redo att leka och ha roligt. Slutligen är denna docka en perfekt present till födelsedagar, semestrar eller andra speciella tillfällen. Hon kommer garanterat att få barn i alla åldrar att le och ha roligt.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.