Vänskapshalsband med turkos och rosa glitterhjärtan med bästa vänner-bokstäver
Vänskapshalsband med glittrigt hjärthänge
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Vänskapshalsband med glittrigt hjärthänge

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du ge en gåva till din bästa vän, syster eller dotter? Välj då detta fantastiska vänskapshalsband med ett glittrigt hjärthänge. Det består av två delar, vardera med ett halvt hjärta. Du kan behålla den ena och ge den andra till den person som står dig närmast om hjärtat.

Det är det perfekta halsbandet för bästa vänner! Det paljetterade hjärtat är en symbol för vänskap och kärlek. Halsbandet är tillverkat av en guldkedja med ett lås i guldmetall. Det är också allergivänligt.

Ett vänskapshalsband

Vänskapshalsbandet med glittrigt hjärthänge är den perfekta accessoaren att ge till din bästa vän och symboliserar styrkan i er relation. Halsbandet är tillverkat av högkvalitativa material och kombinerar paljetternas glitter med ett hjärtas tidlösa skönhet. Hängsmycket är 2 cm i diameter, vilket gör det till ett känsligt men effektfullt smycke. Själva hjärtat är vackert utformat med små lysande mosaiker, vilket skapar en elegant och iögonfallande kontrast. Så beställ nu och berätta för din vän hur mycket han eller hon betyder för dig med detta symboliska vänskapshalsband!
8556-b2100e.jpeg

En vacker juvel att dela

Hjärtsymbolen representerar den kärlek och tillgivenhet som två personer delar med varandra, medan glittret ger en gnistrande touch som lyser upp ansiktet på alla som bär detta smycke. När du ger det här halsbandet till din vän kommer hon genast att förstå hur mycket hon betyder för dig. Oavsett om hon bär halsbandet varje dag eller bara vid speciella tillfällen kommer det alltid att vara en speciell minnessak mellan er två. Halsbandet med dubbla kedjor är tillverkat av allergivänlig metall, vilket gör det bekvämt även för känslig hud. Berlockerna är utbytbara och kan bytas ut mellan vänner.

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.