8543-e60be5.jpeg
Halsband med katthänge för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Halsband med katthänge för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Din dotter kommer att se fantastisk ut i detta halsband med katthänge. Ett vackert halsband tillverkat av zinklegering och glasstenar som kommer att övertyga henne med sin glans, originalitet och exceptionella charm. Detta smycke kommer att sticka ut på din lilla prinsessas hals. Det kommer att lysa upp hennes ansikte och sätta pricken över i:et på hennes look.

Halsbandet består av ett kattformat hänge och en silverfärgad metallkedja. Hänget är tillverkat av plast och handmålat. Det är lätt och perfekt för barn. Halsbandet stängs med ett lås.

Lika söt som den är bekväm att bära

Detta söta halsband med katthänge är en utmärkt present till din dotter. Hon kommer att älska att bära det, inte bara för att det är vackert, utan också för att det är lätt och inte alls påträngande. Halsbandet är mjukt och lätt, vilket gör det enkelt för barn att bära. Kattens hänge är färgglatt och roligt. Det justerbara halsbandet passar barn från 3 år och uppåt. Halsbandet med katthänge för barn är ett vackert handgjort smycke. Hänget har formen av en katt och är tillverkat av sterlingsilver, precis som själva halsbandet.
8543-c6e973.jpeg
8543-654afd.jpeg

Ett sött halsband

Detta katthalsband för barn är ett charmigt och lekfullt smycke som kommer att glädja små kattälskande flickor. Katthänget är noggrant skulpterat för att skapa en realistisk bild av en bedårande kattunge, med sina uttrycksfulla ögon och spetsiga öron. Den är utsmyckad med strass som får den att glittra och fånga ljuset. Halsbandet är en perfekt present till födelsedagar, högtider eller andra speciella tillfällen. Det är också perfekt för kattälskande barn som vill lägga till en touch av stil till sina outfits.

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.