8568-d23795.jpeg
Kedjehalsband med hjärthänge för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Kedjehalsband med hjärthänge för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du skämma bort din lilla prinsessa? Ge henne detta sublima halsband i present! Ett vackert kedjehalsband utsmyckat med ett hjärtformat kristallhänge som hon kommer att älska att bära på festen eller utekvällen. Detta smycke kommer att vara ett underbart komplement till din dotters kvällsoutfit.

Detta halsband med hjärtformade hängen är ett vackert smycke för små flickor. Halsbandet är tillverkat av 925 sterlingsilver och hänget är hjärtformat. Halsbandet är mycket tunt och ömtåligt, vilket gör det perfekt för små barn.

Halsbandet är silverpläterat och mäter 40 cm i längd. Det hjärtformade hänget är tillverkat av rosa plast och är 2,5 cm högt och 2,5 cm brett. Detta halsband är perfekt för små flickor som älskar kostymsmycken.

Val av färger

Detta halsband i zinklegering är riktigt vackert. Din dotter kommer att älska det! Allt du behöver göra är att välja rätt färg på hänget. Och det finns massor att välja på! Kedjehalsband med hjärthänge för barn. Halsbandet är tillverkat av silvermetall och hänget är hjärtformat. Halsbandet är justerbart och ca 45 cm långt. Hängsmycket är ca 2 cm högt och 2 cm brett.
8568-7a9de0.jpeg

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.