9897-3987b1.jpeg
Kedjehalsband med färgat björnhänge
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Kedjehalsband med färgat björnhänge

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter björnar? Då är detta halsband med färgglatt björnhänge en underbar present till henne. Hon kommer garanterat att älska det! Detta originella, söta och färgglada halsband för flickor kommer att se fantastiskt ut på din lilla prinsessa. Dessutom finns det i en rad olika färger. Allt du behöver göra är att välja modellen med din dotters favoritfärg.

Kedjehalsbandet med färgglatt björnhänge är ett underbart smycke för alla tillfällen. Det björnformade hänget är tillverkat i silverpläterad metall och utsmyckat med en mängd små färgade kristaller. Kedjan är också silverpläterad och mäter ca 45 cm.

Lätt och bra kvalitet

Kedjehalsbandet med det färgglada björnhänget är ett helt underbart smycke som kommer att ge alla outfits en touch av nyckfullhet och skoj. Den fina kedjan är tillverkad av en högkvalitativ legering som garanterar hållbarhet och motståndskraft mot vardagligt slitage. Halsbandet i zinklegering och harts väger 5,8 gram. Det är lätt och kommer inte att tynga ner din dotter. Det kan bäras varje dag eller vid speciella tillfällen!
9897-3987b1.jpeg
9897-1f9159.jpeg

För små gourmeter

Hänget är en charmig liten björn i klara, livfulla färger som ger det en lekfull och barnslig känsla. Halsbandets design är helt enkelt oemotståndlig. Björnen är omsorgsfullt tillverkad för att skapa en effekt av relief och textur som gör den ännu mer realistisk. Färgerna som används för att måla björnen är ljusa och livfulla, vilket gör att de verkligen framträder. De mjuka pastellfärgerna blandas perfekt med de ljusare färgerna för att skapa en slående visuell kontrast.

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.