Barnhalsband med svart och rosa musmotiv hängsmycke med svart tråd på vit ul-bok
Barnhalsband med runt hänge
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Barnhalsband med runt hänge

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Har du svårt att komma på en present till din lilla prinsessa? Satsa på detta söta halsband med ett cirkelformat hänge med rosa tryck. Din dotter kommer att älska det direkt! Med detta fina halsband runt halsen får hon en elegant och stilren look. Det är den perfekta presenten till hennes födelsedag eller något annat tillfälle.

Halsbandet består av ett svart bomullssnöre och ett svart hänge. Hänget är runt med ett hål i mitten. Halsbandet är justerbart tack vare en justerbar ring på länken. Halsbandet är ett utklädnadssmycke för barn som passar både pojkar och flickor. Halsbandet är en fin födelsedags- eller julklapp till en liten flicka.

Ett lätt halsband

Själva halsbandet är tillverkat av högkvalitativa material. Kedjan är fin och ömtålig, så att den inte tynger ner barnets hals och är bekväm att bära. Den är också mjuk och skrapar inte huden på barnet som bär den. Det är ett mycket bekvämt smycke att bära. Den väger bara 12 gram. Den lätta vikten gör att ditt barn inte känner något obehag. Han eller hon kan bära det hela dagen, varje dag, utan att känna något obehag eller vikt på halsen.
10795-f8763b.jpeg

Ett vackert hängsmycke

Detta barnhalsband med runt hänge är ett elegant och charmigt smycke som passar perfekt för små flickor. Halsbandet är designat för att ge en mjuk touch till deras outfit, samtidigt som det är enkelt och bekvämt att bära. Det runda hänget är det centrala i halsbandet och är tillverkat av högkvalitativa material för att säkerställa dess hållbarhet. Hängsmycket pryds vanligtvis av ett sött rosa motiv som barn garanterat kommer att älska.

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.