Barnhalsband med joystick-hänge i guld med knappar i svart och rött, med diamanter och guldkedja
Barnhalsband med joystickhänge
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Barnhalsband med joystickhänge

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn en gamer? Eller älskar de kanske hiphop? I vilket fall som helst kommer detta fina halsband med ett hänge i form av en joystick garanterat att falla i god jord. Det är glittrande och originellt. En sak är säker, detta smycke kommer inte att gå obemärkt förbi på din pojkes hals. Han kommer att bära det med stolthet.

Barnhalsband med ett hänge i form av en joystick. Halsbandet är tillverkat av plast och metall, vilket gör det lätt och bekvämt att bära. Halsbandet är justerbart och kan bäras av barn mellan 3 och 10 år. Din son kommer att älska detta vackra smycke.

Trevlig att bära

Detta halsband för barn är imponerande. Men eftersom det är tillverkat av zinklegering är det lätt och bekvämt att bära. Det är en fin present till ditt barn. Det finns i tre olika färger: svart, silver och guld. Halsbandet är tillverkat av högkvalitativa material och är starkt och hållbart, perfekt för att följa med ditt barn på alla hans äventyr. Det är också mycket bekvämt att bära och kommer att ge en originell touch till ditt barns look. Med detta halsband kommer ditt barn att kunna visa upp sin passion för videospel samtidigt som det är elegant och stilfullt.
10805-0a795c.jpeg
10805-3e95bb.jpeg

För unga spelare

Detta barnhalsband med joystickhänge är en trendig och rolig accessoar som kommer att tilltala alla blivande gamers. Hängsmycket föreställer en retrojoystick med färgglada knappar och vintagedesign. Hänget är fint tillverkat med noggranna detaljer som ger det ett realistiskt och autentiskt utseende. De glittrande bitarna ger helheten en touch av skoj och fantasi. Detta barnhalsband med joystickhänge är en originell, personlig gåva som garanterat kommer att falla i god jord. Det passar både pojkar och flickor och kan bäras varje dag eller vid speciella tillfällen.

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.