4459-8d5085.jpeg
Koppararmband med justerbar kedja
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Koppararmband med justerbar kedja

227,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta koppararmband blir en fin present till din dotter. Det är vackert, glittrigt och färgglatt… allt du behöver för att pryda handlederna på små prinsessor. Detta armband för flickor har också en justerbar kedja. Det är perfekt för både små och stora handleder.

Koppararmbandet med justerbar kedja är ett elegant och tidlöst armband. Det är tillverkat av ren koppar med polerad yta och en justerbar kedja i sterlingsilver. Armbandet är perfekt för alla tillfällen, oavsett om du vill ha en avslappnad eller elegant look. Perfekt för alla tjejer.

Val av färger

Detta koppararmband finns i fyra olika färger för att passa alla smaker. Du kan välja modellen i din lilla prinsessas favoritfärger. Koppararmbandet med justerbar kedja är ett elegant och tidlöst armband. Det är tillverkat av polerad, guldpläterad koppar och levereras med en justerbar guldkedja. Armbandet är perfekt för alla tillfällen, på skoldagen eller på helgen. Med det här armbandet kommer din dotter att se fantastisk ut och bli uppmärksammad vart hon än går, hon kommer helt enkelt att älska det.
4459-15fa69.jpeg

En underbar gåva

Armbandet är tillverkat av högkvalitativ koppar och är utformat för att hålla länge och tåla vardagligt slitage. Koppar är känt för sina läkande och terapeutiska egenskaper, vilket gör det till ett populärt val för smycken. Den justerbara kedjan gör det enkelt att justera storleken på armbandet så att det passar barns handleder perfekt. Det har också ett starkt lås som håller armbandet på plats hela dagen. Det här är ett presentalternativ som inte får förbises, eftersom det säkert kommer att glädja alla flirtiga unga tjejer!

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.