4437-de8946.jpeg
Armband med Mickey-motiv i akrylpärlor
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Armband med Mickey-motiv i akrylpärlor

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta magnifika armband i berles akryl kommer att se fantastiskt ut på din dotters handled. Vi älskar den färgglada, glittrande designen. De små Mickey-formade akrylpärlorna ger armbandet en speciell charm. Detta smycke kommer att passa perfekt till din lilla prinsessas aftonklänning.

Mickey akrylpärlarmband är ett handgjort armband med färgade akrylpärlor. Armbandet är justerbart och kan bäras av alla. Armbandet är en utmärkt present till Musse Pigg-fans. Ge detta vackra armband till din lilla prinsessa, hon kommer att bli glad över en sådan fin present.

Trevlig att bära

Din dotter kommer inte att vilja ta av sig detta akrylpärlarmband från handleden när hon väl har burit det. Förutom att vara elegant är detta smycke bekvämt och behagligt att bära. Det är lätt att hantera och din dotter kommer inte att ha några problem med att ta av eller på det. Mickey akrylpärlar armband är tillverkat av färgade akrylpärlor. Pärlorna är formade som Musse Pigg och är lätta att byta ut. Armbandet är justerbart och kan bäras på olika handleder. Med det här armbandet kommer din dotter att se vacker och magisk ut vart hon än går. En riktig prinsessa!
4437-b0020e.jpeg
4437-d6b93a.jpeg

Originaltillbehör

Detta armband med Mickey-motiv i akrylpärlor är ett måste för alla som gillar Disneys berömda mus. Pärlorna är noggrant utvalda för sin livfulla färg och släta yta, vilket ger armbandet en bedårande look. Musse-motivet finns på flera av armbandets pärlor, vilket skapar en originell och lekfull design. Detta armband är perfekt för att ge vardagskläderna en touch av finurlighet. Det är också en perfekt present till Disney-älskande barn i alla åldrar.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.