Armband med elastiska glaspärlor för barn i blått och svart på en vit och orange hylla
Elastiskt armband med glaspärlor för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Elastiskt armband med glaspärlor för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck detta söta elastiska glasarmband för barn. Ett originellt armband tillverkat av ögonformade pärlor som kommer att lindas vackert runt ditt barns handled för att dekorera den. Det är en fin present till en födelsedag eller ett speciellt tillfälle. Det finns i tre olika färger.

Det elastiska glaspärlarmbandet för barn är ett handgjort armband med färgade glaspärlor. Det är elastiskt och passar de flesta barns handleder. Glaspärlorna är polerade och släta, vilket gör dem bekväma att bära. Din dotter kommer att älska att bära detta vackra armband.

Ett charmigt, lätt armband

Detta armband för barn är tillverkat av strass och glas. Förutom att det är charmigt är det också lätt. Det väger bara 5 gram. Det är elastiskt och anpassar sig automatiskt efter storleken på ditt barns handled, så det är lätt att ta av och sätta på igen. Armbandet består av små färgade glaspärlor och ett elastiskt band. Pärlorna är släta och glänsande, vilket gör det mycket attraktivt för barn. Armbandet är också mycket slitstarkt och kan bäras varje dag. Med detta armband kommer din dotter alltid att vara skyddad från det onda ögat.
10920-2f07f9.jpeg
10920-537403.jpeg

En vacker färg

Armbandet är tillverkat av färgade glaspärlor som är noga utvalda för sin kvalitet och briljans. Pärlorna sitter på en stark elastisk tråd, så att armbandet enkelt kan anpassas till barnets handledsstorlek. Pärlornas blå färg ger alla outfits en rolig och finurlig touch, medan armbandets enkla och eleganta design gör det lätt att bära till en mängd olika klädstilar.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.