Stickat ullarmband i form av en färgad klocka på en kvinnas handled med grå bakgrund
Armband i stickad ull i form av en klocka
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Armband i stickad ull i form av en klocka

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck detta söta stickade ullarmband i form av en klocka. Det är det perfekta smycket att ge ditt barn på hösten eller vintern. Med sitt mjuka, varma tyg är det mycket trevligt att bära under de kalla årstiderna. Detta färgglada armband kommer att se fantastiskt ut på din pojkes eller flickas handled. Allt du behöver göra är att välja rätt färg bland de sex som erbjuds.

Det stickade ullarmbandet i form av en klocka är en unik och elegant accessoar. Det är tillverkat av högkvalitativ ull, så det är bekvämt att bära och mycket slitstarkt.

Den originella och eleganta designen på det klockformade stickade ullarmbandet gör det perfekt för alla tillfällen. Det är lätt att ta på och av tack vare dragkedjan. Det klockformade stickade ullarmbandet är en utmärkt present till alla modeälskare.

Behaglig och lätt på handleden

Detta stickade ullarmband är mjukt, lätt och bekvämt. Det är lätt att fästa på handleden tack vare den lilla knappen som medföljer. Ditt barn kommer att älska att linda detta armband runt sin handled. Det stickade ullarmbandet i form av en klocka är en unik och elegant accessoar. Det är tillverkat av högkvalitativ ull, så det är bekvämt att bära och extremt slitstarkt. Den originella, eleganta designen på det stickade ullarmbandet i form av en klocka gör det perfekt för alla tillfällen.
10934-81ca7e.jpeg
10934-043e56.jpeg

En ursprunglig form

Armbandets klockform ger det en originell och lekfull look, perfekt för små barn som älskar kostymsmycken. Armbandet finns i en mängd olika färger, från neutrala toner till djärva, ljusa färger, för att passa alla stilar och smaker. Det kan bäras ensamt eller kombineras med andra armband för att skapa en mer personlig och originell look. Förutom att vara en trendig modeaccessoar är det stickade klockarmbandet i ull också ett miljövänligt och hållbart val.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.