10954-988f14.jpeg
Armband med vita sötvattenspärlor för flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Armband med vita sötvattenspärlor för flickor

227,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter att bära smycken? Då kommer hon garanterat att falla för detta vackra armband med vita sötvattenspärlor. Det är elegant, stilrent och glänsande. Din lilla prinsessa kommer att se fantastisk ut med det. Hon kommer att kunna bära det till både vardags- och kvällskläder. Med sin neutrala färg kommer detta armband för flickor att passa perfekt till alla typer av kläder.

Det vita sötvattenspärlarmbandet för flickor är ett elegant och raffinerat armband. Det är tillverkat av skinande vita sötvattenspärlor, perfekt för speciella tillfällen. Detta armband är ett utmärkt val för tjejer som vill göra ett fashion statement.

Ett bekvämt lättviktsarmband

Detta vita armband av sötvattenspärlor är en elegant och raffinerad accessoar för små flickor. Pärlorna är noggrant utvalda och monterade på en fin tråd, vilket ger dem en mycket elegant look. Armbandet är lätt att ta på och av tack vare låset. Det är också mycket bekvämt att bära och kommer inte att vara i vägen när den lilla flickan leker eller rör på sig. Detta armband är en utmärkt present för speciella tillfällen som födelsedagar eller mors dag.
10954-a91342.jpeg
10954-77aabb.jpeg

En underbar gåva

De vita pärlorna är harmoniskt arrangerade på en stark, flexibel tråd och bildar ett fint, lätt armband som passar perfekt på ditt barns handled. Armbandet stängs med ett lås i 925 silver som gör att det sitter säkert och bekvämt hela dagen. Ge ditt barn ett värdefullt, tidlöst smycke med detta armband med vita sötvattenspärlor, som garanterat kommer att bli en ovärderlig skatt i deras smyckessamling.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.