Bohoarmband med djur och frukter för barn med fin tråd på ett handtag med en bok på botten
Boho armband med djur och frukter för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Boho armband med djur och frukter för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter att klä sig i boho-stil? Då har vi här en accessoar som hon kommer att älska att bära till sina kläder: ett vackert bohoarmband med djur- eller fruktmotiv. Din dotter kommer att älska den originella, färgglada designen. Hon kommer att kunna bära detta armband varje dag eller vid speciella tillfällen.

Detta bohoarmband med djur och frukter för barn är en vacker accessoar som din dotter kommer att älska! Det är tillverkat av ett vävt bomullssnöre, utsmyckat med färgglada träpärlor och små silverfärgade metallelement. Det präglade motivet föreställer djur och frukter. Armbandet är justerbart tack vare en förlängningsbar kedja.

Ett lätt, justerbart armband

Detta armband för tjejer är mycket lätt. När du lindar det runt handleden är det knappt märkbart. Dessutom är detta smycke justerbart. Det kan enkelt justeras för att passa storleken på ditt barns handled tack vare den glidande knuten. Detta bohoarmband med djur och frukter är tillverkat av högkvalitativa material och är utformat för att hålla länge och tåla vardagligt slitage. Det är ett färgglatt och originellt armband som är perfekt för små flickor som älskar modesmycken.
10968-32117e.jpeg

En touch av fantasi

Designen är inspirerad av natur och djur, med fruktmotiv och söta djurteckningar. De klara, livfulla färgerna i armbandet är perfekta för att ge en touch av skoj till alla outfits. Armbandet är enkelt att bära och passar alla handledsstorlekar tack vare det starka elastiska bandet. Det är också lätt och bekvämt att bära, vilket gör det till ett perfekt val för aktiva barn som gillar att leka och röra på sig.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.