2 stycken vänskapsarmband i svart och rosa med dubbla resårsnoddar med tråd mot en vit bakgrund
2 stycken vänskapsarmband med dubbla elastiska snören
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

2 stycken vänskapsarmband med dubbla elastiska snören

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill din dotter ge sin bästa vän en present? Hjälp henne genom att köpa detta fina vänskapsarmband i tvinnad resårsnodd. Hon kommer att älska den söta stjärnan och det tecknade hänget. Dessutom kommer detta armband i två delar. Din dotter kan ge det ena till sin bästa vän och det andra till sig själv.

Armbanden är handgjorda med elastiskt snöre. De är lätta och bekväma att bära. Armbanden kan justeras så att de passar de flesta handleder. Armbanden är ett utmärkt val för vänner, familj eller älskare.

Ett justerbart armband

Detta söta vänskapsarmband har en repkedja som enkelt kan justeras för att passa bärarens handled. Armbandet är enkelt för barn att använda. Armbanden är handgjorda med elastiskt snöre och metallbeslag. De är unisex och kan bäras av både pojkar och flickor. Armbanden är lätta och bekväma att bära och mäter ca 19 cm i längd. Med dessa armband kommer ditt barn alltid att vara i stil vart hon än går! Perfekt för att ge en touch av stil.
10904-628cdf.jpeg
10904-628cdf.jpeg

Symbol för vänskap

Vänskapsarmbandet är en tidlös symbol för vänskap och kamratskap. Om du letar efter en speciell present till din bästa vän eller någon som betyder mycket för dig, är dessa två stycken vänskapsarmband med dubbla elastiska rep det perfekta valet. Eftersom armbanden är designade som tvillingar kan du bära dem tillsammans eller dela dem med din vän. Var och en av er kan bära ett matchande armband för att symbolisera er vänskap och samhörighet. Det är en härlig present att ge bort!

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.