Tepee i vitt tyg och spets för barn med moln i en säng
Tepee i tyg och spets för barn
1022,0 kr1250,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Tepee i tyg och spets för barn

1022,0 kr1250,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Häng den halvcirkelformade baldakinen på väggen i din lilla prinsessas sovrum för att skapa en lekstuga eller tipi åt henne. Ett annat alternativ är ovanför sängen. Den är också mycket enkel att installera tack vare bruksanvisningen.

taket är tillverkat av 100% bomull, i vävt eller spetsat utförande, och skapar ett mysigt och intimt utrymme. Det är perfekt för att leka kurragömma, ta en tupplur, träffa vänner och leka inomhus.

Tipi för barn i tyg och spets är ett magnifikt trädgårdsskjul i vitt tyg med spets. Den är idealisk för barn mellan 2 och 6 år och har plats för upp till tre barn.

Tipi för magiska drömmar

Tipin är perfekt för barn och vuxna som drömmer om en värld full av skoj och lycka. Detta dekorativa element är lika användbart som det är raffinerat. En riktig godbit för alla! Denna magnifika tipi i tyg och spets är perfekt för barn. Det är tillverkat av mjukt, lättviktigt tyg, så det är bekvämt och lätt att flytta runt. Spetsen ger en touch av femininitet och elegans. Barnen kommer att älska att leka i denna tipi och berätta underbara historier.

Ett behagligt utrymme

Denna tipi är perfekt för barn i alla åldrar och kan användas i sovrummet eller i något annat rum. Du kan enkelt fästa den på väggen, till exempel ovanför sängen. Den kommer att ge rummet en elegant touch och en mysig lekplats för barnen. Den är perfekt för rollspel, fantasifulla berättelser och avkopplande stunder. Barntipin i tyg och spets är en underbar present till födelsedagar, jul eller något annat speciellt tillfälle. Ge ditt barn en magisk plats där de kan låta fantasin flöda!

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.