Stor tipi för ett barn i ett rosa sovrum med gosedjur inuti och utanför och ballonger
Stor tipi för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Stor tipi för barn

1136,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Tipin är perfekt för barn i alla åldrar – så länge du eller ditt barn kan ta er in är det perfekt!

Inuti finns ett madrassöverdrag i ecrufärgat tyg med grafiska tryck. Ett perfekt tält för fantasifull lek! Det stora barntepet är ett magnifikt tepe i ecrufärgat tyg med massor av grafiska detaljer.

Det har fönster med grafiska tryck, en tofsad fåll och kontrasterande ränder. Inuti hittar du ett madrassöverdrag i ecru-tyg med grafiska tryck. Detta tält är perfekt för fantasifull lek och ger ditt barn en privat och bekväm plats där det kan vila och leka.

En stor, stadig tipi

Denna tipi är riktigt stor, så du kan ordna små fester för dina barn och deras vänner. Tipin är inte bara rolig att leka i, den är också mycket säker. De solida trästolparna är starka och stabila, medan den tjocka bomullstältduken skyddar mot väder och vind samtidigt som den ger gott om luftcirkulation så att barnen håller sig svala och bekväma under sina äventyr. Det är lätt att montera och demontera tack vare de 4 medföljande trästolparna.

En plats att ha kul på

Denna tipi är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att hålla länge och tåla de mest intensiva lekar. Dess design och mjuka färger gör den perfekt för ett barns sovrum eller lekrum. Barnen kommer att älska att leka inomhus, läsa sagor, bygga trädkojor, ha fantasipicknickar och mycket mer. En stor tipi för barn är också ett utmärkt sätt att uppmuntra barnens fantasi och kreativitet. Genom att ge dem en säker och bekväm plats att utforska och leka på kan de utveckla sin naturliga nyfikenhet och lust att lära samtidigt som de har roligt.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.