Nattlampa i silikon för katt med rosa öron på träbord med formgjutning
Nattlampa för katt i silikon
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Nattlampa för katt i silikon

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn en kattälskare? Då kommer hon att älska detta originella nattljus! Den har formen av en katt med två söta små öron. Flicka eller pojke, ditt barn kommer att bli förtjust över att ha denna nattlampa på sitt nattduksbord. Den kommer att dekorera deras sovrum och lysa upp det efter mörkrets inbrott.

Denna kattnattlampa i silikon är den perfekta presenten till kattälskare! Den är mjuk att ta på och lätt att se på, och tänds och släcks automatiskt tack vare inbyggd LED-teknik. Nattlampan är också energieffektiv och blir inte varm, vilket gör den perfekt för barn.

En nattlampa som ändrar färg

Detta vackra kattformade nattljus avger inte bara vitt ljus. Den kan också ändra färg för att skapa en drömlik atmosfär i ditt barns sovrum. Nattlampan i silikon är en söt och praktisk produkt som kan användas som nattlampa eller heminredning. Den mjuka silikonytan är behaglig att ta på och nattlampan tänds och släcks automatiskt vid beröring. Nattlampan har också en ljusstyrkeinställning i 3 nivåer, så att den kan anpassas för att passa olika tillfällen.
12802-0108f5.jpeg

Ett dekorativt föremål

Nattlampan med katt i silikon är ett praktiskt och roligt dekorativt tillbehör som ger en mjuk och behaglig känsla till sovrummet eller något annat rum i huset. Nattlampan är tillverkad av tålig, flexibel silikon, vilket gör den hållbar och behaglig att ta på. Nattlampans design är särskilt lyckad, med sin kattform som påminner om de husdjur vi älskar att krama. Detaljerna är omsorgsfulla, med smarta ögon som ger en extra touch av ömhet.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.