Golvmatta för barn med hoppsparkmönster
Mjuk lekmatta med hoppsparkmönster för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Mjuk lekmatta med hoppsparkmönster för barn

624,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck ett roligt och säkert sätt för dina barn att leka inomhus. Vår mjuka lekmatta med skuttmönster är perfekt för att hålla dem aktiva och underhållna. Den är tillverkad av slitstarka material av hög kvalitet och är utformad för att tåla barns slitage. Mattan är också vadderad för ökad komfort och säkerhet. Mönstret är inte bara roligt för barnen, det hjälper dem också att utveckla sin motorik och koordination. Det är ett bra sätt för dem att förbränna energi inomhus de dagar då de inte kan gå ut. Och när de har lekt färdigt kan mattan enkelt rullas ihop för förvaring.

Ett tidlöst spel!

Den mjuka lekmattan med hoppborgsmönster för barn är ett utmärkt sätt att hjälpa dina småttingar att ha roligt och hålla sig aktiva. Mattan är tillverkad av ett mjukt, slitstarkt material som är säkert för barn att leka på. Hoppborgsmönstret är tryckt på mattan så att barnen kan njuta av en omgång hoppborg medan de leker. Mattan är också perfekt för att sitta på mage, krypa och andra aktiviteter.
Golvmatta för barn med hoppsparkmönster
55805-25b52e.jpeg

Designad med material av högsta kvalitet!

Den mjuka lekmattan med humlekottmönster för barn är ett måste för små barn som älskar att leka och ha roligt. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material och ger en mjuk, bekväm yta för barn att sitta, ligga eller leka säkert på. Mönstret på mattan är färgglatt och roligt och ger barnen en lekfull aktivitet att ägna sig åt i timmar. De klara färgerna och geometriska formerna stimulerar barnens fantasi och kreativitet, samtidigt som de hjälper dem att utveckla sin koordination och finmotorik.

Precis som på lekplatsen!

Vi presenterar mattkollektionen Marelle, en serie vackra mattor av hög kvalitet som passar perfekt i alla hem. Varje matta i kollektionen är invecklat designad, med ett djärvt och färgstarkt humlekottmönster som säkert kommer att göra ett uttalande i alla rum. Mattorna är tillverkade av de finaste materialen, vilket garanterar hållbarhet och komfort under fötterna. Med en rad olika storlekar finns det en hopscotch-matta som passar alla utrymmen. Lägg till en touch av stil och komfort i ditt hem med hopscotch-mattkollektionen idag.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.