Disney-tecknad magväska för barn
Disney-tecknad magväska för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Disney-tecknad magväska för barn

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår Disney-tecknade midjeväska för barn är en rolig och praktisk modeaccessoar som kommer att glädja de yngsta Kalle-fansen och alla deras vänner.

Denna midjeväska är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den stark och hållbar. Midjeväskans design är färgglad och lekfull, med bilder av barnens favoritfigurer från Disney. De klara färgerna och iögonfallande mönstren är iögonfallande och ger alla outfits en touch av skoj.

Disney Cartoon midjeväska för barn är en viktig accessoar för alla små Disney-fans som vill ge sin garderob en touch av magi samtidigt som de håller sig organiserade och praktiska.

Tillverkad av högkvalitativa material!

Vår midjeväska med Disney-teckningar för barn är en praktisk och rolig accessoar som kommer att tilltala alla små Disney-fans. Denna midjeväska är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och väderbeständig, vilket gör den till ett perfekt val för utomhusaktiviteter. Midjeväskans design är inspirerad av ikoniska Disney-figurer, med färgglada och livfulla bilder tryckta på framsidan. Barnen kommer att älska att bära med sig sin favoritväska när de går ut för att leka eller på en äventyrsdag med familjen.

En praktisk och rolig accessoar

Denna Disney-tecknade midjeväska för barn är en praktisk och rolig accessoar som kommer att tilltala alla små Kalle-fans och alla deras vänner. Midjeväskan är utformad för att bäras runt midjan och ger en praktisk förvaringslösning för barnens småsaker. Midjeväskans design är helt enkelt bedårande, med färgglada illustrationer av Disneys tecknade figurer. De klara färgerna och de omsorgsfulla detaljerna gör att varje karaktär sticker ut på ett roligt och glatt sätt. Barnen kommer att älska att visa upp sin midjeväska för sina vänner och känna sig stolta över att bära en så söt accessoar.

Upp med händerna!

Du kommer att älska vårt sortiment av midjeväskor, den ena färggladare än den andra. Dessa små väskor rymmer dina smås mjukisdjur och andra favoritsaker.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.