Färgglad enhörningsväska i plysch med slutna ögon
Plyschig enhörningspåse med slutna ögon
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Plyschig enhörningspåse med slutna ögon

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Om din dotter har saker att ta med till skolan men inte vill ha en stor ryggsäck, finns det en midjeväska som hon kan ha runt midjan. Den är praktisk för din telefon, pengar, smink osv. Väskan är väldigt mjuk och söt med sitt enhörningshorn och är som ett gosedjur för ditt barn.

Denna midjeväska med enhörningshorn är perfekt för att förvara allt du behöver för en dags shopping eller promenader! Den är tillverkad av mjuk, fluffig plysch och har en dragkedja upptill för att hålla dina saker säkra. Dessutom pryds den av en bedårande enhörning med slutna ögon som ger din look en magisk touch!

Enhörningsväska för flickor

Den här enhörningsformade midjeväskan är så söt. Väskan kan enkelt justeras runt midjan, vilket gör den till en utmärkt modeaccessoar att bära över t.ex. en lätt jacka. Enhörningens midjeväska är tillverkad av mjuk plysch, vilket gör den mycket behaglig att ta på. Den har en rosa tygkrona och matchande fluga samt en vit enhörningssvans i plysch. Enhörningens ögon är slutna, vilket ger den ett fridfullt och gulligt utseende. Väskan är perfekt för förvaring av småsaker som telefon, nycklar eller plånbok, och är tillräckligt liten för att enkelt kunna bäras i handväskan.

En rolig och originell modeaccessoar

Den plyschiga, skelögda enhörningens midjeväska är en rolig, originell modeaccessoar som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet. Väskan är utformad för att bäras runt midjan, vilket ger stor rörelsefrihet samtidigt som du har händerna fria. Den är tillverkad av högkvalitativa material med en mjuk, plyschig känsla som är behaglig att ta på. Väskans form är en enhörning, med klara färger och omsorgsfulla detaljer som ger den ett realistiskt utseende. Enhörningens ögon är slutna, vilket ger en söt touch till helhetsintrycket. Med sin bedårande design och mjuka plysch kommer hon säkert att få alla som ser henne att le.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.