-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Tandborstningsleksak

227,0 kr

Slut i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår tandborstleksak är tillverkad av högkvalitativ plast, trä och kiselgel. Leksaken är mycket säker och hjälper barn att lära sig om munhygien. Den är lätt att hantera.

Tandborstleksaken är en leksak för barn som hjälper dem att lära sig borsta tänderna. Leksaken är enkel att använda och barn kan använda den på egen hand. Leksaken är tillverkad av hållbara material och är lätt att rengöra. Barn älskar den här leksaken och använder den ofta.

Min första borste!

Denna pedagogiska leksak är perfekt för att introducera barn till tandborstning för första gången. Det är ett pedagogiskt verktyg som simulerar tandhygien som den skulle vara i verkliga livet.
Leksaken är väldigt rolig, så att barnen kan ha roligt samtidigt som de lär sig att borsta tänderna. Leksaken är mycket lätt och enkel att hantera, och den är också mycket slitstark. Barn älskar den här leksaken och tycker att den är mycket användbar.
Tandborstleksaken är en leksak som hjälper barn att lära sig borsta tänderna. Den är tillverkad av mjuk plast och är lätt att hantera. Tandborstleksaken kan handtvättas och tål maskindisk.

En innovativ och praktisk produkt

Tandborstleksaken är en innovativ och praktisk produkt som låter barn borsta tänderna samtidigt som de har roligt.
Leksaken är utformad för att användas som en tandborste, men har också roliga funktioner som uppmuntrar barn att ta hand om sin munhygien. Tandborstleksaken är tillverkad av högkvalitativa material, som BPA-fri silikon av livsmedelskvalitet, som är säkra för barn.
Den finns i en mängd olika ljusa, attraktiva färger som drar till sig barnens uppmärksamhet och uppmuntrar dem att leka med den. Tandborstleksaken är enkel och lätt att använda. Den har mjuka, flexibla borststrån som effektivt rengör tänder och tandkött utan att orsaka smärta eller obehag.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.