Alfabetleksak i trä att stapla i en vit påse på ett vitt bord
Stapelleksak i trä med alfabet
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Stapelleksak i trä med alfabet

909,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Om du vill minnas ditt barns första skrivna ord kan du göra det med vår alfabetleksak. Ta reda på vilket ord de kommer att forma med leksaken. Det är en rolig inlärningsupplevelse för ditt barn.

Denna stapelleksak i trä är ett utmärkt sätt för barn att lära sig alfabetet. Bokstäverna är tillverkade av massivt trä och kan enkelt staplas på varandra. Denna leksak är perfekt för barn från 2 år och uppåt.

Med det här spelet kommer ditt barn inte att ha några problem med att lära sig skriva och räkna.

Kuber för att lära sig läsa

Ditt barn kan lära sig läsa tack vare vår leksak med träklossar och alfabetets bokstäver. En påse med 26 bokstäver på träklossar. Det perfekta sättet att lära ditt barn att läsa och skriva. Denna alfabetleksak i trä är perfekt för att lära ditt barn bokstäverna i alfabetet. Bokstäverna är tillverkade av trä och kan staplas på varandra, vilket gör leken rolig och interaktiv. Bokstäverna är också färgade, vilket hjälper ditt barn att lättare urskilja dem. Denna leksak är idealisk för barn från 2 år och uppåt.

Tillverkad av högkvalitativt trä

Den stapelbara alfabetleksaken i trä är en rolig och lärorik lek för barn. Den är tillverkad av högkvalitativt trä, vilket gör den stark och hållbar för långvarig användning. Leksaken består av 26 träklossar som var och en representerar en bokstav i alfabetet. Varje kloss är också dekorerad med färgglada bilder och roliga mönster för att stimulera barnens fantasi och kreativitet. Syftet med spelet är att bygga ett torn genom att stapla träklossarna i alfabetisk ordning. Barnen kan lära sig att känna igen bokstäverna i alfabetet samtidigt som de har roligt.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.