Brunfärgat glasslime för barn med vit bakgrund
Slime i form av färgad is för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Slime i form av färgad is för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna färgglada glasslime för barn är en unik och underhållande produkt som kommer att glädja både unga och gamla. Den mjuka, viskösa konsistensen är mycket behaglig att ta på och ger en känsla av avkoppling och välbefinnande. Dessutom gör den ljusa färgen och de många nyanserna detta slime till ett mycket attraktivt dekorativt föremål, samtidigt som det är mycket roligt att hantera och leka med. Dina barn kommer att ha många roliga timmar med att skapa former och mönster med Slime. De kan även blanda och färga det för ännu mer spektakulära effekter.

En riktigt rolig och kreativ produkt!

Vårt färgglada glasslime för barn är en riktigt rolig och kreativ produkt som ger barnen massor av lekmöjligheter. Konsistensen är behaglig och slimet är mycket formbart, så att barnen kan forma och gjuta det som de vill. De ljusa, varierande färgerna ger barnen ett brett urval för deras kreativitet och fantasi. Denna produkt är idealisk för handarbete och lek, och dessutom kan slimet enkelt rengöras och återanvändas. Denna produkt är alltså perfekt för att underhålla barn och låta dem utveckla sin kreativitet och fantasi.

Lätt att rengöra och underhålla

Den färgglada glasslimen för barn är en rolig och underhållande produkt. Den är perfekt för barn som gillar att leka och ha kul. Slimet har en mjuk, silkeslen konsistens som är lätt att blanda och forma till perfektion. De klara, livfulla färgerna ger produkten en extra touch och gör den ännu mer intressant. Den unika och originella glassformen erbjuder timmar av skoj och underhållning för barn. Barnen kan skapa former, skulpturer och geometriska figurer med slimet och använda det för lekar och experiment. Produkten är giftfri och säker för barn. Den är lätt att rengöra och underhålla. Det är en mycket praktisk och underhållande produkt som kommer att glädja barn i alla åldrar.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.