Två blå och rosa bubbelbazookas driver fram färgglada bubblor
Bubble Bazooka – magisk färgglad bubbelblåsare med påfyllningsbehållare
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Bubble Bazooka – magisk färgglad bubbelblåsare med påfyllningsbehållare

568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Årets toppleksak och stjärna på TikTok, Instagram och Youtube, vår magnifika Bubble Bazooka kan skjuta iväg tusentals bubblor på ett ögonblick! Ge ditt barn den här leksaken som alla vill ha – de kommer att älska den och tillbringa timmar med att ha kul med den medan de bombarderar sina vänner!

Bubble Bazooka är utrustad med ett LED-ljus och du kan färga bubblorna för en ännu mer otrolig effekt! Perfekt för fester, födelsedagar och bröllop, tryck på knappen och förvandla vilken plats som helst till en värld full av magi..

Årets ultratrendiga leksak!

Vi är säkra på att ni alla har sett den här videon som visar de otroliga egenskaperna hos denna magnifika Bubble Bazooka! Den är den obestridda stjärnan på sociala nätverkssajter och har röstats fram till årets bästa leksak, och orsakar just nu stor uppståndelse på internet, med barn som blir tokiga i den, liksom föräldrar, influencers och internetstjärnor med sina följare. Vår Bubble Bazooka är praktisk, hållbar, lätt och enkel att bära och laddas på mindre än 60 minuter och kan användas i flera timmar för att garantera långa roliga stunder! Ta bort batteriet från handtaget och ladda det enkelt utan att det tar upp något utrymme. Vår Bubble Bazooka är tillverkad av hållbara material och har utformats för att hålla i flera år!

En magisk propeller med färgglada bubblor

Vår magiska påfyllningsbara propeller med färgade bubblor kommer att glädja både unga och gamla med sin otroligt magiska effekt … Med sina 69 hål och LED-ljus är effekten av vår Bubble Bazooka ojämförlig med någon annan bubbelmaskin! Med en kapacitet på tusentals färgade bubblor per minut kan du trycka på knappen och förändra atmosfären och stämningen i rummet på 1/2 sekund! Denna accessoar är inte bara en leksak som barn älskar, den är också mycket populär bland vuxna på fester, födelsedagar och soaréer av alla slag. Den kan användas både inomhus och utomhus, och är den perfekta presenten för att förvandla alla evenemang till en magisk stund! Hur använder jag Bubble Bazooka? 1. Häll 1/2 kopp diskmedel i ett glas 2. Tillsätt 1/2 kopp vatten 3. Tillsätt 2 teskedar socker för perfekta bubblor 4. Rör försiktigt 5. Häll blandningen i basen 6. Placera din Bubble Bazooka på basen och… Bombardeeeez!

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.