Automatisk bubbelpistol för barn med barn som leker med den gröna pistolen
Automatisk bubbelpistol för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Automatisk bubbelpistol för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Children’s Automatic Bubble Gun är den perfekta leksaken för barn som gillar att ha kul och plaska runt. Den är enkel att använda och producerar bubblor på ett ögonblick. Den har en inbyggd bubbelbehållare och ett speciellt munstycke som producerar hundratals bubblor på bara några sekunder. Det ergonomiska handtaget ger ett bekvämt grepp och gör den lätt att använda för barn.

Denna roliga leksak är perfekt för fester och familjesammankomster och ger barnen timmar av skoj och underhållning. Den är också hållbar och kan användas om och om igen.

Njut av en stund av delaktighet och delande

Om du letar efter ett roligt utomhusspel att leka med din familj, då har du kommit till rätt ställe! Vår automatiska bubbelpistol är den leksak du behöver för att hålla ditt barn sysselsatt. Bubbelpistolen är perfekt för familjen i trädgården, på stranden eller under soliga dagar, och kommer att liva upp era utflykter tack vare dess dubbla funktioner som gör att den kan producera kontinuerliga såpbubblor.
71170-c434c9.jpeg
71170-d7a90e.jpeg

En kontinuerlig dusch av tvålbubblor

Vår bubbelpistol kommer att överösa dina barn med underbara såpbubblor! Med sitt 29-hålshuvud blåser den så många bubblor som du vill. Den kraftfulla motorn kan producera över 1000 bubblor per minut. Tillräckligt för att ge dina barn glädje och gott humör. Förutom att kunna producera bubblor kontinuerligt har vår pistol också ett andra läge. Om det blir för varmt är en liten men effektiv fläkt inbyggd för att hålla ditt barn svalt. Du kan också njuta av en kontinuerlig sval bris tack vare den kraftfulla motorn, som den här gången inte producerar bubblor utan en mild, frisk bris.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.