21444-ee1916.jpeg
Svamp-pussel i trä
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Svamp-pussel i trä

568,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vårt mångfärgade svamp-pussel i trä. Träklossen är 100 % naturlig och ger en fantastisk sensorisk upplevelse för barn. Det 3-dimensionella pusslet innehåller svampar i en rad olika färger för en fantastisk visuell upplevelse.

Svamppusslet i trä är en pedagogisk leksak tillverkad av naturmaterial. Det består av träbitar och mäter ca 18 cm i diameter. Svamparna är handmålade i ljusa, giftfria färger. Detta pussel är perfekt för barn från 3 år och uppåt. Det hjälper till att utveckla finmotorik, logik och kreativitet. Träsvampspusslet är den perfekta presenten till både barn och föräldrar!

Perfekt för alla små barn.

Min första svampskörd

Detta 3D-svamppussel hjälper till att förbättra barns kognition tack vare hål på en träkloss och anpassade svampar. Svamparna är tillräckligt stora för att undvika risk för förtäring. Detta träpussel har 12 bitar. Det föreställer en svamp med sina sporer. Bitarna är tillverkade av massivt trä och handmålade. Pusslet är lämpligt för barn från 3 år och uppåt.

Ett unikt och roligt pusselspel

Träsvampspusslet är ett unikt och roligt pusselspel som erbjuder en spännande spelupplevelse för både barn och vuxna. Pusslet är tillverkat av högkvalitativt trä, vilket gör det hållbart och slitstarkt. Det är också miljövänligt eftersom det är tillverkat av naturmaterial. Svamppusslet i trä består av flera bitar i olika former och storlekar, som alla representerar olika svampar. Bitarna är utformade för att passa perfekt ihop och skapa en komplett bild av en gigantisk svamp. Pusslets färgglada och attraktiva design är perfekt för att stimulera barns fantasi och kreativitet.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.