Schackspel i trä med djur i turkos
Schack för djur
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Schack för djur

454,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vårt schackspel med djur i trä är perfekt för pedagogiska aktiviteter med hela familjen. Spelet består av djuravtryck och cacher och är enkelt att sätta upp. Barnen måste gissa var djuren finns.

Detta schackspel i trä består av pjäser som föreställer djur. Det är ett traditionellt spel med en touch av originalitet. Pjäserna är tillverkade av massivt trä och handmålade. Brädet är tillverkat av lackerat trä. Detta spel är perfekt för barn och vuxna. Det är också perfekt för nybörjare.

Checkout och dagis!

Detta pusselschackspel är ett utmärkt minneshjälpmedel för barn. Spela det med dina föräldrar, som kommer att kunna utmana barnen och arbeta med deras kognition och rumsliga representation. Detta handmålade schackspel i trä är en perfekt present till djurälskare och schackentusiaster. Pjäserna är tillverkade av massivt trä och handmålade med djurmotiv. Brädet är tillverkat av lackerat trä. Schackspelet levereras i en vacker trälåda. Detta schackspel med djurmotiv är ett utmärkt sätt att utveckla barns logiska och strategiska tänkande. Brädet är också tillverkat av trä, med en lackerad yta. Spelreglerna är enkla och intuitiva, vilket gör det perfekt för nybörjare. Detta spel är perfekt för barn från 6 år och uppåt.

Ett spännande brädspel

Djurschack är ett spännande brädspel som erbjuder en unik spelupplevelse för spelare i alla åldrar. Detta schackspel skiljer sig från andra traditionella schackspel, eftersom det har pjäser i form av djur. Spelbrädet är tillverkat av högkvalitativa material och är dekorerat med illustrationer av vilda djur som lejon, elefanter, giraffer, zebror och många fler. Spelpjäserna är också designade i samma djurstil, var och en representerar ett annat djur. Med sina färgglada djurpjäser och vackert illustrerade spelplan kommer detta spel att bli ett fantastiskt tillskott till alla brädspelssamlingar.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.