Träpussel för barn med massor av bitar
Pusselspel i trä för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Pusselspel i trä för barn

227,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Njut av en kväll ute med familjen med vårt helt nya färgglada pussel. En bräda med färgglada träbitar, det är slitstarkt och kommer att hålla ditt barn sällskap hela sommaren.

Träpusslet för barn är en rolig och lärorik leksak. Det är tillverkat av högkvalitativt trä, vilket gör det hållbart och säkert att använda. Träpussel hjälper barn att utveckla sin finmotorik och lära sig att lösa problem. De är också roliga att sätta ihop och ta isär, vilket gör dem perfekta för barn i alla åldrar.

Lär dig samtidigt som du har roligt

Detta memoryschackspel har förmågan att utveckla ditt barns minne för att hjälpa dem att hitta sin talang. Barnet kommer att ha roligt samtidigt som det upptäcker sina färdigheter. Detta pussel i trä har 21 bitar. Bitarna är tillverkade av trä och handmålade. Detta spel är perfekt för barn från 3 år och uppåt. Barnen får lära sig att känna igen former och sätta ihop dem. Detta träpussel är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin finmotorik.

Lämplig för yngre barn

Barnpusslet i trä är en rolig och pedagogisk leksak som hjälper barn att utveckla sin kreativitet, finmotorik och problemlösningsförmåga. Det är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det hållbart och slitstarkt. Bitarna är lätta att hantera för små barnhänder och är utformade för att passa perfekt i basen. Detta pusselspel är perfekt för att lära sig färger och träna minnet. Det är perfekt för barn från 3 år och uppåt.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.