Blå, svart, grön och röd Kung Fu nunchaku
Kung Fu Nunchaku för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Kung Fu Nunchaku för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

En flexibel nunchaku tillverkad av svamp för nybörjares säkerhet. Det är det perfekta sättet att börja träna kampsport. Att träna nunchaku säkerställer att ditt barn är friskt och kan göra det till en del av sitt nya vardagsliv.

Nunchaku är ett traditionellt kung fu-självförsvarsinstrument. Det består av två pinnar som är sammankopplade med en kedja eller ett snöre. Pinnarna kan vara gjorda av trä, plast eller metall. Nunchakun kan användas som ett bladvapen för att slå, parera och blockera motståndarens slag.

Nunchaku är ett mycket mångsidigt verktyg som kan användas för självförsvar, fitness, tävling och underhållning. Barn kan lära sig att hantera nunchaku genom kampsport, kampsport eller nunchakuklubbar. Barn kan också lära sig att använda nunchaku för självförsvar genom självförsvarskurser som är särskilt utformade för dem.

För unga nybörjare

Ditt barn kommer att bli en expert på nunchaku, men först måste du ge dem den här modellen, som är perfekt för nya nunchaku-spelare. Svampmaterialet gör att barnet slipper onödiga repor och kan träna säkert utan att skada sig. Nunchaku är ett traditionellt kampinstrument som har sitt ursprung i Japan. Det består av två pinnar som är sammankopplade med en kedja eller ett snöre. Pinnarna kan vara tillverkade av trä, plast eller metall. Nunchaku används i kampsporter som karate, kung fu och taekwondo. Barn älskar att träna med denna roliga och lekfulla leksak!

Speciellt utformad för barn

Kung Fu Nunchaku för barn är ett oumbärligt träningsredskap för unga kung fu-utövare. Denna produkt är speciellt utformad för barn, med en storlek och vikt som är anpassad till deras morfologi. Den är tillverkad av högkvalitativa material som hårt trä och stark nylonlina. Kung Fu Nunchaku för barn är ett utmärkt sätt att förbättra barnens koordination, styrka och flexibilitet. Den hjälper också till att utveckla deras koncentration och disciplin, samtidigt som den ger en rolig och stimulerande upplevelse.

På tatamin!

Nunchakus för barn är mer än bara ett spel, de låter dina barn upptäcka en kampsportslärjunge som kommer att vägleda dem och ge dem en solid grund att stå på. Dessa leksaker är speciellt utformade för att respektera deras ergonomi och har noggrant valts ut av våra team.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.