0-0ed857.jpeg
MOC 3010 byggstenar Uggla
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

MOC 3010 byggstenar Uggla

1932,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en bra present till ditt barn i jul? Oroa dig inte, vi har lösningen med byggklossarna MOC 3010 Uggla.

Detta MOC 3010-bitars byggblock är perfekt för uggleälskare! Det består av 3010 delar, alla tillverkade av högkvalitativ plast och enkla att montera.

Julen är precis runt hörnet, så missa inte chansen att ge ditt lilla barn en godbit!

Den perfekta presenten till ditt barn!

Våra MOC 3010-bitars Uggla-byggklossar är en uppsättning byggklossar i härdad plast som är utformade för barn. Satsen innehåller 3010 delar, inklusive specialdelar för att skapa en uggla i härdad plast. Bitarna är enkla att montera och demontera, så att barn kan bygga och bygga om sin uggla efter eget huvud. MOC 3010 Bitars Uggla Byggklossar är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sina färdigheter samtidigt som de har roligt. Denna uppsättning byggklossar har 3010 delar och gör att du kan bygga en uggla i plast. Delarna är tillverkade av slitstark plast och kan enkelt sättas ihop för att skapa en högkvalitativ plastuggla. Delarna är också kompatibla med andra byggklossuppsättningar, så att du kan skapa mer komplexa modeller. Setet innehåller detaljerade instruktioner för att bygga en högkvalitativ uggla i plast.

En uppsättning byggleksaker

MOC 3010 Piece Owl Building Blocks är en uppsättning fascinerande byggleksaker som erbjuder timmar av roligt och lärande för både barn och vuxna. Denna uppsättning byggklossar innehåller 3010 högkvalitativa delar, var och en utformad för att passa perfekt ihop för att skapa en vacker uggleskulptur. MOC 3010 delar Uggla är tillverkade av högkvalitativa material, vilket gör dem hållbara och slitstarka. När ugglan är färdig är den ca 30 cm hög och är ett utmärkt tillskott till alla byggleksakssamlingar.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.